förrätter
Kronärtskocka med getostsås, pistagenötter, granatäpple och focaccia
15,00
Tonfisk crudo med chili, picklade senapsfrön och yuzu-vinaigrette
16,50
Oxcarpaccio med oliver, rucola och manchegosås
16,50
Toast skagen med handskalade räkor och forellrom
17,00
Grönsallad med örter och dijondressing
9,00
huvudrätter
Sallad med halstrad lax, avocado och wasabidressing
26,00
Ravioloni fylld med spenat och ricotta, tomat-smörsås
25,00
Majskycklingbröst med stekta champignoner och kål, friterad potatis
25,00
Hummerrisotto med rouille och friterad softshell crab
28,00
Stekta abborrfiléer med gulrot, nypotatis och grenobloise-sås
32,00
Surf and turf med grillad ytterfilébiff, stekta scampin, pommes frites och gräddig vitlökssås
39,00
efterrätter
Ostar med äppelkompott
14,00
Crème brûlée
13,00
Jordgubbs-rabarberpaj med vaniljglass
13,00
Aperolsorbet med mousserande vin
12,00
***
![](https://cdn.prod.website-files.com/65b3ba6068ba5aabedaf823f/65ca7934a30dfd1bb6d0a50a_maxill-mouth-small.png)