boka bord
LunchÀ la carteVinOm ossKontakt
FI
SV
EN
varaa pöytä
  • Meny
  • Om oss
  • Kontakt
FI
SV
EN
boka bord
FI
SV
EN
Lunch
À la carte
Vin

förrätter

Pernod-gravad lax med selleri-nötsallad och gräslöksmajonnäs
17,00

Anklevermousse med smördeg och marsala-fikon
16,00

Vitlökssniglar med baguette
15,50

Råraka med löjrom, smetana och rödlök
19,00

Löksoppa med gruyère-krutonger
15,00

Grönsallad med örter och Dijondressing
9,00
‍

huvudrätter

Sallad med halstrad lax, avocado och wasabidressing
26,00

Pumparisotto med pumpafrön och pecorino
25,00

Kalvwallenbergare med mandelpotatispuré, brynt smör och lingon
28,00

Confit på anklägg med beluga-linsragu, äpple och portvinssås
29,00

Lättrökt röding med svartrotspuré och grenobloise-sås
32,00
‍
Kronhjortsytterfilé med potatiskaka, ostronskivlingar, rödvinbärskompott och enbärs-rödvinssås
42,00

efterrätter

Ostar
14,00

Crème brûlée
14,00

Björnbärs-mille feuille med crème pâtissière
14,00

Päron- och kardemumma-clafoutis med mascarponegrädde
14,00

***

Må-To 11:30-23
Fr 11:30-00
Lö 13:00-00
Sö stängt
Köket stänger kl. 22:00
Högbergsgatan 4,
00150 Helsingfors
maxill(at)maxill.fi
09 638 873
instagram iconfacebook icon
© Maxill 2024
Design Oona Sainio
Registreringsbeskrivning