Kroketter fyllda med anka och mozarella, diavolasås 14,50
Burrata-pestobruschetta med pinjenötter och balsamico 14,50
Ceviche på sik med avocadokräm och jalopeño 16,00
Grön sparris med rostad prosiutto och parmesan-comtésås 17,50
Vit sparris med hollandaise, husets kallrökta lax och pocherat ägg 19,00
Grönsallad med örter och dijondressing 9,00
huvudrätter
Sallad med halstrad lax, avocado och wasabidressing 25,00
Fettuccine med grillad bläckfisk och vittvinssås 25,00
Älgköttbullar med mandelpotatispuré, gräddsås och lingon 26,00
Stekt vaktel med palsternackspuré, bacon och pärllök 27,00
Stekt torskrygg med dijon-gräddsås och krossad potatis 33,00
Sparriscombo med vit och grön sparris, holladaise, rostad prosciutto och husets kallrökta lax 35,00 Grillad ytterfilé med rostad morot, pommes frites och bourbonsås 36,00