förrätter
Strömmings-boquerones med grillad paprika och chiliolja
15,00
Crème Ninon med skink- och ostmuffins
14,50
Oxtataki med karamelliserad pärllök och parmesanmajonnäs
17,50
Toast Skagen med handskalade räkor och kallrökt gäddrom
18,50
Prosciutto- och manchegosallad med ruccola och pinjefrön
16,00
Avocado. tomat och gurka med örter och dijondressing
10,00
huvudrätter
Sallad med halstrad lax, avocado och wasabidressing
26,00
Casareccia-pasta med marinerad kronärtskocka, oliver och pecorino
25,00
Gädd- och räkfrikadeller med potatiskross och dansk remoulade
27,00
Reuben sandwich med grönsallad och pommes frites
28,00
Stekt kungsflundra med vårlök, zucchini och beurre blanc
33,00
Grillad ytterfilé med haricots verts, pommes forestières och kryddsmör
38,00
efterrätter
Ostar
14,00
Crème brûlée
14,00
Key lime pie med vispgrädde
14,00
Jordgubbspavlova med mascarponegrädde
14,00
***
