förrätter
Pernod-gravad lax med selleri-nötsallad och gräslöksmajonnäs
17,00
Anklevermousse med smördeg och marsala-fikon
16,00
Vitlökssniglar med baguette
15,50
Råraka med löjrom, smetana och rödlök
19,00
Löksoppa med gruyère-krutonger
15,00
Grönsallad med örter och Dijondressing
9,00
huvudrätter
Sallad med halstrad lax, avocado och wasabidressing
26,00
Pumparisotto med pumpafrön och pecorino
25,00
Kalvwallenbergare med mandelpotatispuré, brynt smör och lingon
28,00
Confit på anklägg med beluga-linsragu, äpple och portvinssås
29,00
Lättrökt röding med svartrotspuré och grenobloise-sås
32,00
Kronhjortsytterfilé med potatiskaka, ostronskivlingar, rödvinbärskompott och enbärs-rödvinssås
42,00
efterrätter
Ostar
14,00
Crème brûlée
14,00
Björnbärs-mille feuille med crème pâtissière
14,00
Päron- och kardemumma-clafoutis med mascarponegrädde
14,00
***
