alkuruoat
Pernod-graavattua lohta, selleri-pähkinäsalaattia ja ruohosipulimajoneesia
17,00
Ankanmaksamoussea, voitaikinaa ja marsala-viikunaa
16,00
Valkosipulietanoita, baguette
15,50
Perunaohukainen, muikunmätiä, smetanaa ja punasipulia
19,00
Sipulikeitto, gruyère-krutonkeja
15,00
Viher-yrttisalaattia, dijon-kastiketta
9,00
pääruoat
Salaattia, pariloitua lohta, avokadoa ja wasabikastiketta
26,00
Kurpitsarisottoa, kurpitsansiemeniä ja pecorinoa
25,00
Vasikkawallenberg, puikunapyreetä, ruskistettua voita ja puolukkaa
28,00
Ankankoipi-confit, beluga-linssiraguuta, omenaa ja portviinikastiketta
29,00
Kevyesti savustettua nieriää, mustajuuripyreetä ja grenobloise-kastiketta
32,00
Saksanhirven ulkofileetä, perunakakku, osterivinokkaita, punaherukkakompottia ja katajanmarja-punaviinikastiketta
42,00
jälkiruoat
Juustoja
14,00
Crème brûlée
14,00
Karhunvadelma-mille feuille, crème pâtissière
14,00
Pääryna-kardemumma-clafoutis, mascarponekermaa
14,00
***
