Hyvä meininki jo yli 30 vuotta

Vuonna 1992 perustettu Maxill on ravintola, joka on saavuttanut mainetta leppoisasta ilmapiiristään, ruoastaan ja uskollisesta asiakaskunnastaan. Maxill on vuosien varrella vakiinnuttanut paikkansa yhtenä alueen suosituimmista ruokapaikoista. Olemme aina panostaneet korkeaan tasoon, niin ruoassa kuin henkilökunnan palvelualttiudessa ja miellyttävässä ilmapiirissä.

Ravintola Maxill tunnelmaa
Maxill soup

Rehellistä, tyylipuhdasta ruokaa

Ruokafilosofiamme on yksinkertainen: hyvistä raaka-aineista valmistettua reilun tyylipuhdasta ja rehellistä ruokaa. Annokset pidetään selkeinä ja maku edellä mennään, trendeistä piittaamatta.

Ravintola Maxillin baari
Ravintola Maxill Alexander Gullichsen
alexander 'cadde' gullichsen

Ravintolan omistajista julkisuudessa tunnetaan parhaiten Alexander Gullichsen, ravintoloitsija, kokki ja ruokakirjailija. Alexander on ollut Maxillin omistajana lähes kolmekymmentä vuotta, ja hän on edelleen vahvasti mukana ravintolan taustalla ruokalistan suunnittelussa ja toimii laadun tarkkailijana.

André ‘Anttu’ Ahlbäck

Maxillin käytännön toimintaa luotsaa ravintolan toinen osakas André ‘Anttu’ Ahlbäck. Anttu on ollut mukana Maxillissa lähes sen alkuajoista asti, aluksi ravintolapäällikkönä ja myöhemmin myös osakkaana.

Ravintola Maxill André Ahlbäck

"Ravintola on neutraali paikka, jossa voi rauhassa tuijottaa ihmisiä. Lukea lehteä tai seurata ihmisten toimintaa. Ravintolaa voi pitää olohuoneena tai käyttäytyä kuin vieras. Tai voi vain syödä, jos on nälkä."

Maxill on erilainen ruokaravintola ja korttelikapakka. Samassa salissa saattaa istua oluella merellä ryvettynyt purjehtija ja karonkkaan matkalla oleva herraseurue frakeissa sekä isoäidit kuohuviineineen kuukausittaisessa tyttöjentapaamisessa.

Ravintola Maxillin tunnelmaa

Maxillissa on hyvä miksaus erilaisia ihmisiä, joista syntyy hedelmällinen jännite. Tervetuloa!

varaa pöytä